گفته میشود روسها و آلمانیها در جنگ جهانی اول از عسل برای بهبود سریعتر جراحات و سوختگیها استفاده میکردهاند.
در مقالهای که توسط مجله تحقیقات پزشکی هندوستان به چاپ رسیده است عسل به چند علت میتواند رفلاکس معده را کاهش دهد.
این ویژگی ها به تسریع فرآیند بهبودی و ترمیم بافت های پوستی کمک می کنند.
عسل با گذشت زمان و با توجه به منبع شهد خود به خود شکرک میزند و این یک فرایند طبیعی است[۱۱][۱۲] که هیچگونه تأثیری بر روی خواص شیمیایی یا کیفیت آن نمیگذارد.
قطعا شناخت ترکیبات یک ماده به ما در درک خواص و فواید آن نیز کمک میکند در مورد عسل طبیعی نیز این موضوع صدق میکند.
مطلب مشابه: خواص گوشت بلدرچین و طبع آن؛ مزایای آن برای کاهش وزن و تقویت عضلات
عسل به عنوان یک منبع شیرینی طبیعی و انرژی در دوران باستان توسط انسان ها مصرف می شد. از مصریان قدیمی تا سومری ها و یونانیان باستان، تمدن های مختلف از عسل به عنوان یک ماده غذایی و دارویی استفاده می کردند.
استفاده از عسل به عنوان یک روش طبیعی برای بهبود سرفه و گلودرد ناشی از سرماخوردگی و آنفولانزا ممکن است بسیار موثر باشد.
مطالعه برچسب محصول و مطالعه مارک ها می تواند read more به شما اطلاعات مفیدی در مورد مبدأ و تولید عسل ارائه دهد.
به عنوان مثال صفرا یک مایع گوارشی است که در کبد ساخته میشود و از مجاری صفراوی مخصوصی که در بدن وجود دارد در کیسه صفرا جمع میشود.
علی بن ابیطالب میگوید: «در زندگی همچون زنبور عسل باش، وقتی میخورد، چیز پاکیزه میخورد، وقتی از خود چیزی باقی میگذارد، چیز پاکیزه مینهد، وقتی بر چوبی یا جایی مینشیند، آن را نمیشکند و ویران نمیکند.
عسل در زندگی روحانی، اجتماعی و اقتصادی مصریان باستان نقش مهمی بازی میکردهاست. از حکایتهای بهجا مانده در پرستشگاهها و آرامگاه مردگان چنین بر میآید که عسل در آن روزگار از اهمیت بسیاری برخوردار بوده و در سنن قدیمی با اشاره به اهمیت دارویی عسل، به بیماران جهت درمان تجویز میشد.
مقدار فراوان شکر معمولی را در آب حل میکنند و پس از اینکه شربت غلیظی به دست آمد، آن را حرارت میدهند و با افزودن مواد شیمیایی و رنگی حالتی شبیه به عسل را به آن میدهند.
آژانس نظارتی داروها و محصولات بهداشتی بریتانیا توصیه میکند از دادن داروهای داروهای بدون نسخه سرفه و سرماخوردگی به کودکان زیر شش سال خودداری شود و پیشنهاد میکند "داروی خانگی حاوی عسل و لیمو احتمالاً به همان اندازه مفید و بیخطرتر است. این آژانس همچنین هشدار میدهد که بهدلیل خطر ابتلا به بوتولیسم، نباید عسل به نوزاد داده شود.